Week 9 & 10: De tentamens zijn weer achter de - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van wieskuijpers - WaarBenJij.nu Week 9 & 10: De tentamens zijn weer achter de - Reisverslag uit Taipei, Taiwan van wieskuijpers - WaarBenJij.nu

Week 9 & 10: De tentamens zijn weer achter de

Door: Wies Kuijpers

Blijf op de hoogte en volg

03 Mei 2020 | Taiwan, Taipei

De afgelopen 2 weken heb ik niet zoveel ondernomen in verband met de tentamens. Gelukkig zijn deze allemaal goed verlopen en zijn ze nu allemaal achter de rug.

Gelukkig heb ik in de afgelopen 2 weken toch wel iets gedaan behalve studeren dus helemaal gebeurt loos waren deze 2 weken niet. Mijn kamergenoot was afgelopen week jarig. Om hem te verassen hadden we zijn complete bed afgevuld met ballonnen. Dit kon hij heel erg waarderen en deze ballonnen liggen nog steeds helemaal verspreid over de vloer van onze kamer. Het is dus nog steeds oppassen s’ ochtends dat je er geen kapot stapt en iedereen in een keer wakker maakt.

Verder zijn we afgelopen zaterdag nog met een groep vrienden naar de Taipei Zoo geweest om even lekker te ontspannen na de tentamens. Ik zeg maar altijd zoo want dat is korter dan dierentuin. Na de dierentuin hebben we nog een rondje gefietst over de National Taiwan University. Deze campus is zo groot dat er overal op de campus plekken staan waar je fietsen kan huren en weer kan inleveren. Na ook weer deze 2 bezienswaardigheden van ons lijstje afgestreept te kunnen hebben zat de week er alweer op.

Ik ben ondertussen alweer over de helft van mijn tijd hier op school en ook bijna op de helft van mijn tijd in Taiwan. Omdat de tijd sneller gaat dan we (Femke, Leon en Ik) door hebben zijn we van plan in de komende weekenden veel te gaan ondernemen en veel te gaan bekijken. Dus als het goed is staat er ons nog genoeg te wachten hier in Taiwan!

Mijn andere blog waar de foto’s wat duidelijker te zien zijn. Voor alsnog zijn beide blogs identiek aan elkaar: https://www.polarsteps.com/WiesKuijpers2

• 05 Mei 2020 - 11:58

Wilhelmien:

Hoi Wies en Femke en Leon

En iedere keer is het toch weer leuk om iets te lezen van jullie avonturen. (en van de studie..)
    Maak er nog een mooie tijd van, daar in Taiwan!

groetjes
    Wilhelmien